#episode2

фото и видео из Инстаграм


HEY yall WELCOME BACK. I know it’s super late but here’s #Episode2 #RandomTalksWithYeniva Pretty much.. went to college right after high school and I was doing nursing and hated it.. it just wasn’t for me and i realized that you really have to love what you’re doing or your life is literally gonna be hell. So I moved back home and got a regular 9-5 job at the bank and I quickly realized sitting in front of a computer WASNT for me either. It was driving me crazy so I started questioning myself again and what was going to really make me happy. What was I going to love to wake up to do. And DANCING was the answer. Literally googled how to become a professional dancer and started the journey. I found a team that I wanted to be a part of anddddd stayed plotting how in the world I was going to move 3k miles acrosss the country.. quit my 9-5 got two new jobs and moved to start my dancing journey. 😬🤯🙏🏽😎🌴 #Dancer #MyJourney #Honest #Real #ThisIsMe #MyJourney

0

Et donc vous pensiez avoir un boulot de merde ? #neige #flocons #episode2 🌨️

4

Fatboy To be continued... #fatboy #series #episode2 #video

1

Get ready to be scared and thrilled at the same time, with The Wind On Haunted Hill, Parchhayee's second chapter of the amazing Ghost Stories by Ruskin Bond. Swipe for review. #Parchhayee #GhostStoriesByRuskinBond #TheWindOnHauntedHill #Episode2 #Zee5 #Zee5Original #WebfareReviews #SeriesReview #Review #NewSeriesAlert #Horror #Thriller #Webfare #OriginalSeries #WebfareLive #WebSeries

0

"Pyaar Ka Dard" Episode 2 @antv_official : #KOMENTARPYAARKADARD deuhh hari keduaa nonton serial ini makin gemezzzz sumpah. Sepertinya aditya dan pankuri ini mempunyai kesamaan yaitu sama sama menyukai puisi dan idolanya, Apalagi saat adegan dimana aditya dan pankuri berbalas puisi.. Beuhh terasa ikut terhanyut deh.. Hihihi baperr😅 , tapi sebel sama aditya selalu mengajukan pertanyaan yang bikin pankuri kebingungan apalagi dengan menanyakan SIM dan ijasah pankuri membuktikan kalo aditya ke ketakutan atau ragu gituu, secara pankuri bilang "untuk membuktikan kejujuran seseorang tidak perlu menunjukan SIM" tapi sikap aditya aku anggap sih wajar secara dia kan melihat pernikahan gagal orang tuanya jadi ke ketakutan dan bersikap seolah olah aditya harus mempersiapkan semuanya sebelum semuanya terjadi. Aditya sepertinya tidak terbiasa dengan keadaan keluarga pankuri, contohnya mulai dr disediakan minuman dan makan bersama sama ( iya mungkin karena di mumbai ia suka minuman kopi dingin yang berbusa dan makan masing masing tidak bersama sama dengan anggota keluarga ). Alhasil dari makan bersama aditya tanpa disadari sudah membuat keluarga pankuri tersinggung , tapi disisi lain ayahnya aditya selalu di puji atas seni nya dan membuat semua orang tertawa kecuali avantika. Adegan nya bikin sebell sendiri akuhh liat sikap aditya yang akhirnya memutuskan untuk tidak menikahi pankuri. Dan membuat keluarga pankuri menganggap kalo aditya bukan pria baik baik, intinya aditya aku kecewa padamu😡😡😡 Sebel sumpah sama adotya hari ini. Ihhhh percaya gak percaya aku langsung otw you tobe nyubekk tu you tobe buat cari episode sangkingg kepo nya, tapi alhasil gak ketemu😩.. Tapi yo wess besok di lanjut lagi Jangan lupa yoo genggs nonton serial *PYAAR KA DARD* hanya di @antv_official Senin-jumat pukul 10.00 WIB #antvkeren #antv_official #serialindia #pyaarkadard #episode2 #KOMENTARPYAARKADARD @siti_syalalah @nuradita2522 @diindarti @winamaryani05 @erindri11

0

Sad news... episode 2 is finished recording, but the editing is still in progress. 😞 • This episode ended up being a little longer than our first one, so there was a bit more editing work than we anticipated. It’s nearly midnight after a long day, so we’re calling it a night for now. We promise we’ll have it up tomorrow though! 💙

1

[Episode 2 Final Part - Leadership, Human resource psychology and functioning] In this episode we talk about how young minds can adopt leadership. We also get into few aspects on employee satisfaction and requirements. Also at the end of the episode we really get down to few advices as to how new entrepreneurs can build a good team with a vision of a great product/service. The total runtime of this episode is 5min. You can tune in to my podcast by clicking on the link in my bio. Let me know what were your takeaways from this episode. Happy Tuesday everyone. Happy listening. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #tuesday #tuesdaymotivation #business #corporatefashion #corporation #entrepreneur #entrepreneurship #CEO #podcasts #episode2 #tuneinnow #listen #value #tuesdayquotes #tuesdaytease #afternoon #businesstalks #talkshow #talkbox #solid #conference #present #hr #leadership

1

#thesopranos #season1 #episode2 : 46 LONG : 🌟🌟🌟🌟: Tony is getting fed up with his mother. Brendan Filone acts against Tony's wishes. Salvatore and Paulie try to track down A.J.'s teacher's stolen car. ( #crime #drama ) Follow @cinemaholic_yesh @cinemaholic_yesh @cinemaholic_yesh @cinemaholic_yesh @cinemaholic_yesh for more.. . Trivia: The song played during the ending credits is "Battle Flag" by Pigeonhed. Anthony Caso briefly portrays Martin Scorsese in this episode. The first time Tony is in Dr. Melfi's office, when the camera focuses in on Tony, the book behind him in the tight shot is Bob Woodward & Scott Armstrong's classic "The Brethren", an inside look at the Supreme Court. Odd book in a psychiatrist's office. . #jamesgandolfini #lorrainebracco #ediefalco #michaelimperioli #vincentpastore #filmphotography #hbo #tvseries #highrated #western #mafia #gangster #usa #cinematographer #filmaddict #watchingnow #drama #sad #cinematic #moviest #true #story

0

Episode 2 coming AND recording number 3 on Wednesday! #sfytpodcast #newpodcast #episode2 #shotsforyourthoughts #witchesbitches #cantstopwontstop

0

Strange things happen at The Wild Pony. New episode tomorrow at 9/8c on The CW. 👽 #onthecw #roswellnewmexico #season1 #episode2

0

#episode2

0

Inks are done for page 40. #spiritofvengeance #ghostrider #episode2 #clipstudiopaint

0